Moederdag!

Zondag is het weer zover. De dag dat wij massaal de belangrijkste vrouw uit ons leven flink in het zonnetje zetten. Toch is het ieder jaar weer een gepuzzel om met iets originelers dan een boekenbon aan te komen kakken op Moederdag. Wij van Outfitlovers helpen jullie een handje.

 

Onze stijlvolle, hippe en goed geprijsde tassen zijn een uitstekend cadeau om te geven op Moederdag. We bieden de tassen aan in twee varianten: een gekleurde slangen/krokodillenprint of dezelfde soort print maar dan in het legergroen met speling tussen lichte en donkere legertinten. De tassen zijn functioneel, er past vrij veel in maar blijven tegelijkertijd elegant.

 

Wij verkopen mooie spullen van een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Voor €21 euro kun je je moeder al laten stralen met een van deze tassen. Voor ons draait een outfit niet alleen om de kleding maar zijn accessoires ook van groot belang bij het creëren van een kloppende outfit.  Daarom zullen jullie snel meer betaalbare en hippe accessoires voorbij zien komen op onze website! Stay tuned lieve Outfitlovers!

 

XO-,

 

11225914_10207022420784885_1302266967_n

 

Share this post
  


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *