Hey lieve outfitlovers van Nederland!

Hey lieve outfitlovers van Nederland,

Wij zijn de zusjes Michelle en Melissa Bos. Hoewel we qua karakter water en vuur zijn, delen we een gezamenlijke hartstocht. Aangestoken door onze mama die ons vroeger al leerde hoe we aparte kledingstukken konden combineren tot een matchende outfit, kun je ons tegenwoordig fashionaddicts noemen. Waar we ons ook voortbewegen, ons oog voor fashion en trends is altijd wagenwijd geopend, en volgen we de nieuwe ontwikkelingen in Modeland op de voet òf proberen we ze zelfs een stapje voor te zijn.

Een aantal jaren geleden hebben we onze krachten dan ook gebundeld en zijn we begonnen met het uitdragen van onze kijk op fashion. Dit doen we met de door onszelf geselecteerde kleding naar kledingparty’s te gaan. Hier laten we zien hoe eenvoudig het kan zijn om van individuele kleding een stunning outfit te maken. Ook staan we op markten door heel het land waar we vrijwel iedereen blij kunnen maken met een nieuwe look.

Door de vele enthousiaste reacties die we altijd krijgen van klanten, hebben we besloten Outfitlovers uit te breiden en komen we nu met een online webshop. Hier zit onze ziel en zaligheid in verwerkt en daardoor is onze fashionsignature ook duidelijk terug te vinden in onze digitale winkel.

Outfitlovers staat voor onze passie voor mode en het eindeloos combineren van de mooiste én betaalbare kleding. Bestel op onze site jouw dreamoutfit en ga de blits lopen met al het moois wat we je aanbieden. Wij zijn apetrots op deze site en hopen dat we jullie ook enthousiast gemaakt te hebben!

Heel veel liefs!

XO Melissa en Michelle

Outfitlovers – turn clothes into an outfit.

Share this post
  , , , , , , , ,


One thought on “Hey lieve outfitlovers van Nederland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *